Gratis e-guide: Maak makkelijker bewuste keuzes voor een gezonde leefstijl met de Nourish Inspiration Guide

brain balance begeleiding

Duurzaam, praktisch en op maat

Deze 3 woorden omschrijven mijn manier van werken. Het is mijn doel om jou de tools en begeleiding te geven om jouw leefstijl te veranderen.

Duurzaam: we werken samen aan een oplossing voor de lange termijn door niet alleen naar de gevolgen van een probleem te kijken, maar door de oorzaak aan te pakken.

Praktisch: wat je leert en waar je mee aan de slag gaat, is toe te passen in jouw leven.

Op maat: wat voor jou wel of niet werkt is heel persoonlijk – daarom zijn alle adviezen anders, in lijn met jouw unieke energie.

Make that shift!

The Nourish Company is er voor iedereen die zich zo gezond en gelukkig mogelijk wil voelen. Ik help je om meer rust, balans, energie, focus en geluk te ervaren. Je leert om goed voor jezelf te zorgen door jezelf op de juiste manier te voeden, zowel fysiek als mentaal. Hier kan iedereen baat bij hebben, ook als je geen specifieke klachten hebt. 

VAN

NAAR

Kind words

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Aanbod

Je kan kiezen voor losse orthomoleculaire consulten waarbij de nadruk ligt op voeding en fysieke verbetering.  Of je kiest voor een volledig leefstijl pakket waarbij we zowel fysiek als mentaal aan de slag gaan door te focussen op voeding en brain balance. 

ORTHOMOLECULAIR CONSULT

Losse orthomoleculaire consulten met de focus op voeding 

LEEFSTIJL
KICK-START

Een kort traject met de focus op voeding & brain balance

LEEFSTIJL PROGRAMMA

Een uitgebreid traject met de focus op voeding & brain balance

*Alle bedragen zijn incl. BTW particulier en excl. BTW zakelijk.

**Laboratoriumonderzoek wordt gedaan in overleg – als er behoefte is aan extra inzichten. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen. 

Gratis kennismaking

Een telefonische kennismaking van 15 minuten. Vraag mij alles wat je wilt weten en kijk of het klikt. Ontdek of The Nourish Company bij je past!