brain balance begeleiding

Duurzaam, praktisch en op maat

trajecten

Deze 3 woorden omschrijven mijn manier van coachen. Het is mijn doel om jou de tools en begeleiding te geven om jouw leefstijl op deze manier te veranderen.

Duurzaam: we werken samen aan een oplossing voor de lange termijn door niet alleen naar de gevolgen van een probleem te kijken, maar door naar de kern van het probleem te gaan.

Praktisch: wat je leert en waar je mee aan de slag gaat, is toe te passen in jouw leven.

Op maat: wat voor jou wel of niet werkt is heel persoonlijk – daarom zijn alle adviezen anders, in lijn met jouw unieke energie.

Make that shift!

Een traject bij The Nourish Company is er voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en wil leren over de magische wisselwerking tussen mind, body & soul! Ik help je om meer rust, balans, energie, focus en geluk te ervaren. Ik inspireer je om goed voor jezelf te zorgen door jezelf op de juiste manier te voeden, zowel mentaal als fysiek. Hier kan iedereen baat bij hebben, ook als je geen specifieke klachten hebt. 

VAN

NAAR

Kind words

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Start the journey

Ik bied coaching aan in de vorm van trajecten. Aanpassing in leefstijl kost tijd. Je hebt een aantal sessies nodig om resultaat te kunnen boeken. Losse consulten zijn altijd bij te boeken in combinatie met een traject. Je kan kiezen voor een kick-start of een uitgebreid pakket.

NOURISH NOW

EUR 249,-*

Een kickstart programma volgens de Brain Balance methode, gecombineerd met orthomoleculair advies

*Alle bedragen zijn incl. BTW particulier en excl. BTW zakelijk.

NOURISH TO FLOURISH

EUR 975, -*

Een uitgebreid programma volgens de Brain Balance methode, gecombineerd met orthomoleculair advies

*Alle bedragen zijn incl. BTW particulier en excl. BTW zakelijk.

Gratis kennismaking

Een telefonische kennismaking van 15 minuten. Vraag mij alles wat je wilt weten en kijk of het klikt. Ontdek of The Nourish Company bij je past!