Gratis e-guide: Maak makkelijker bewuste keuzes voor een gezonde leefstijl met de Nourish Inspiration Guide

eet coaching

Nourish your Company

COMPANY Coaching

Gezonde en gelukkige werknemers zijn goud waard. Om alle talent en energie in een organisatie optimaal te laten stromen heb je een bedrijf met een gezonde voedingsbodem nodig. Hoe creëer je die? Het antwoord op die vraag is voor elke onderneming anders. Afhankelijk van je product of dienst, de sector waarin je actief bent en het soort professionals waar je mee werkt. Toch zijn er gemene delers die voor ieder bedrijf een gezonde basis creëren van waaruit een onderneming en haar medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen.

Workshop

In een Nourish Your Company-workshop krijg je aan de hand van de zeven Brain Balance pijlers inzicht waar voor jullie winst te behalen valt en hoe je resultaat boekt.  

Breinkennis, Voeding, Beweging, Slaap, Ontspanning, Stress en Omgeving

We gaan niet onvoorbereid aan de slag. Eerst inventariseren we waar de behoefte ligt. Waar lopen jullie tegenaan als het gaat om balans en gezondheid op de werkvloer? Ook bespreken we voorafgaand aan de workshop waar ruimte is voor praktische toepassing binnen jullie bedrijfscultuur. Zo waarborgen we dat je aan het eind van de workshop tools krijgt waar je in de praktijk mee aan de slag kan. Deelnemers gaan tijdens de workshop ook echt aan het werk. Door te doen en te ervaren kan je beweging in gang zetten.   

Haal het maximale uit jouw bedrijf door goed voor je werknemers te zorgen en hun energie te laten stromen. 

brain balance coaching The Nourish Company

Kind words

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Inidividuele Coaching

Jouw werknemers kunnen natuurlijk ook bij The Nourish Company terecht voor een individueel coachtraject. Deze trajecten zijn o.a. in te zetten voor:  

Nourish;
to promote healthy growth—to do or provide what’s needed for someone or something to be healthy and to grow and develop.