Veelzijdig en gedreven. Organisatorisch en communicatief sterk. Creatief in de breedste zin van het woord.

Heel wat jaren geleden omschreef een coach mij met deze woorden. Ze kloppen nog steeds. Mijn veelzijdigheid en creativiteit hebben mij vaak parten gespeeld. Omdat ik in hokjes dacht. Nu niet meer. Mijn mind staat meer open dan ooit. Vanuit die open mind is The Nourish Company ontstaan. Hier kan ik al mijn talenten in kwijt. En dat is precies wat mijn missie is; jouw unieke energie te laten stromen door je body, mind & soul te voeden. 

Advocaat, bedrijfsjurist en headhunter

Ik werkte als advocaat, bedrijfsjurist en headhunter. Veel met mijn brein – op een heel feitelijke manier. Ik werkte ook veel met mijn soul, mijn eigen unieke energie – alleen had ik dat op dat moment nog niet zo goed door. Waar ik alleen niet echt mee werkte was mijn lichaam. Ik luisterde er niet naar en zorgde er niet goed voor. Vanuit dat lichaam kwam mijn wake-up call. Of beter: wake-up calls, want ik had er meerdere nodig om er echt naar te gaan luisteren. 

Voeding

Mijn eigen proces begon bij voeding. Mijn lichaam deed pijn, maar mijn hoofd was scherp en positief. “Hoe kan ik me onder deze omstandigheden zo goed mogelijk voelen?”. Met die vraag begon mijn eigen proces. Voeding was mijn antwoord. Als mijn lichaam (nog) niet wilde meewerken, dan kon ik er in ieder geval voor zorgen dat ik voldoende goede energie binnenkreeg door gezonde voeding.

Eerst ging het voor mij alleen over voeding in de zin van eten en drinken. Ik kwam in aanraking met het fenomeen Brain Food en daardoor met Brain Balance van Charlotte Labee. Er ging een wereld voor mij open! Ik volgde de tweejarige opleiding tot Brain Balance Coach en bracht verdieping aan door me ook om te scholen tot Orthomoleculair Adviseur. Zo ontstond het totaalplaatje. Ik had de sleutel gevonden om daadwerkelijk veranderingen in mijn leefstijl aan te brengen.

brain balance coaching The Nourish Company

I love

Jazz Oatmeal Coziness All kinds of greens Inspiration Wallpaper Christmas Forest walks Passion Organized stuff Baking Clarity

Pay it forward

Via The Nourish Company geef ik die sleutel door. Vanuit eigen ervaring, passie en liefde. Ik heb geleerd om voor mijzelf te zorgen en kan daardoor ook voor de wereld om mij heen zorgen. Voor mijn gezin, mijn klanten en iedereen waar ik om geef. Ik inspireer jou heel graag om jouw body, mind & soul te voeden! 

Liefs, Christine